Om Oss

Lille Løv – En butikk med hjerte for lokalmiljø og håndarbeid

I hjertet av Tvedestrand ligger den lille garnbutikken Lille Løv. Her har vi laget oss en liten oase av garn, håndabeid, klær og interiør. Det er også her vi sender varer fra nettbutikken, alt plukket og pakket med nøysomhet og dedikasjon.

Lille Løv ble etablert 1 November 2023, men Butikken har funnet sted der i flere tiår, da under navnet “Turids Garn og Manufaktur”. Turid drev butikken i 32 år før oss, og før henne ble butikken drevet av hennes fra i 31 år, du kan godt si at butikken har røtter langt tilbake. 

Nå drives butikken av Marit og Lina, som begge har faglig interesse og kunnskap til å hjelpe deg med ditt neste kreative prosjekt.

Kom gjerne innom for en prat eller inspirasjon. Og husk at du alltids kan slå deg ned i sofakroken vår og ta frem strikketøyet. 

Faglig Kompetanse

Hos oss møter du faglig kompetanse og hjelp til riktig garn og utstyr.

Kreativitet

Vi er lidenskapelig opptatt av at du skal få hjelp til dine kreative prosjekter. Vi bistår gjerne med hjelp og erfaringer for at du skal få kome i gang.

Bærekraft

Håndarbeid er sakte mote. Vi tror at det du lager blir du glad i og tar vare på, og vil vare i generasjoner. Vi hjelper deg med hvordan du kan ta vare på plaggene dine, vaske og reparere.

Kontakt

Telefonnummer:
973 32 220
Epost:
post@lillelov.no
Organisasjonsnummer: 932088053

Adresse

Hovedgata 35
4900 Tvedestrand

Følg oss

Personvernserklæring